webinaarisarja "SUHDETAIDOT"

AIKA

14.5

21.5

28.5

klo 20-21

HINTA 

55€ / 25€

Varaat paikkasi maksamalla webinaarin hinnan, tiedustelut ja ilmoittautuminen mippi@philiavalmennus.com

PAIKKA

Kotisohva <3

“Mitä kättä pidempää voisin tarjota pariskunnille tässä tilanteessa, jossa stressi on ehkä kovimmillaan, ollaan 24/7 yhdessä ja pinna kiristelee? TAI jos on ainutlaatuinen tilanne olla enemmän yhdessä ja halu kehittää ja vahvistaa suhdetta nyt, kun siihen on erityinen mahdollisuus?“

Tällaisia pohdin taannoin ja kehitin heti teille ainutlaatuisen minikurssin nimeltä SUHDETAIDOT!

Mitä tarkoittaa “suhdetaito”?

 

Kyseessä on ajatus, jonka mukaan ihmissuhteiden hyvinvointi ja onnellisuus perustuu erilaisiin taitoihin, joita voi yksin ja yhdessä kehittää. Suhdetaitojen vahvistaminen on tietoinen asenne ja kooste erilaisia tekoja, jotka vahvistavat ihmissuhteen yhteenkuuluvuuden, rakkauden ja intiimiyden tunnetta. Kyse on erityisesti vuorovaikutustaitojen vahvistamisesta ja tunneälyn kehittämisestä. Aidosta halusta ymmärtää itseä ja toista ja luoda suhteeseen lisää iloa, rakkautta ja yleistä toimivuutta! 

 

NÄIN MINIKURSSI TOIMII! 

 

“Suhdetaidot” -kurssi koostuu kolmesta noin tunnin kestävästä webinaarista sekä teemaan liittyvistä harjoituksista tai keskustelutehtävistä, jotka saatte webinaarikerran jälkeen sähköpostitse minulta. Oma intentioni on suorastaan kaataa paras osaamiseni ja parhaat harjoitukset sekä ihmissuhde- ja vuorovaikutusasiantuntijan että terapeutti-seksuaalineuvojan ymmärrykseni ja kokemukseni kautta! Punaisena lankana toimii ratkaisukeskeisyys, voimavarojen ja taitojen tunnistaminen ja kehittäminen, tunnekeskeisen pariterapia ajatukset, myötätunnon vahvistaminen itseä ja toista kohtaan sekä vuorovaikutustaitojen vahvistaminen kehittämäni TOT eli tarpeet, odotukset ja toiveet -mallin avulla, joka on helppo ja intuitiivinen tapa ymmärtää ja kehittää yhteistä kommunikaatiota. 

 

Lataan webinaarit täyteen sellaista sisältöä, josta on hyötyä nyt, erikoistilanteessa, että koko suhteen onnellisempaa jatkoa ajatellen. Ei sen vähempää! 

 

WEBINAARIEN TEEMAT YKSITELLEN:

 

14.5

“Meidän rakkaus”

Sukellus yhteyteen ja erillisyyteen, rakkauden kieli -teorian ymmärtämiseen, vuorovaikutustaitoihin ja suhteessa jo olevien taitojen tunnistamiseen. Tänä kertana tutkitaan myös sitä, missä suhteenne juuri nyt menee ja minkälaisiin asioihin keskittyminen voisi auttaa suhdettanne voimaan entistä paremmin.  

 

21.5

“Konfliktikoulu”

Konfliktikoulussa parannetaan riitelytaitoja! Tämä on ollut huioppusuosittu ja hyödyllinen teema pariterapiatapaamisissa ja nyt sen parhaat havainnot siirtyy kaikkien saataville ja

hyödynnettäväksi! Konfliktikoulun idea on se, että riitelytaitoja parantamalla erilaiset konfliktitilanteet selviävät nopeammin ja niistä on mahdollisuus poistua entistä viisaampina ja paremmin toista ymmärtävinä. Käydään myös läpi lapsuudenkodista mahdollisesti opittuja malleja, jotka voivat vaikuttaa aikuisuuden parisuhteen riitelytyyleihin. Nimestään huolimatta Konfliktikoulu on leppoisa ja todella inspiroiva hetki, joka tarjoaa oikeasti toimivia periaatteita suhteeseen! 

 

28.5

“Puhutaan seksistä!”

Tässä osiossa keskitytään siihen, miten parantaa omassa intiimissä ihmissuhteessa seksiin liittyvien toiveiden, tarpeiden ja odotusten tutkimiseen ja siihen, miten jakaa niitä omassa suhteessa ilman turhaa pelkoa ja häpeää. Webinaari antaa vinkkejä siihen, miten seksiin liittyvistä toiveista (tai huolista!) ja vaikkapa halusta puhuminen luo intiimiyttä ja sitä kautta parempaa seksielämää. Sisältö sopii siksi jokaiselle riippumatta siitä, missä kohtaa suhteenne juuri nyt on tai missä jamassa oma seksielämä ja tyytyäisyys sitä kohtaan on. Vuorovaikutukseen keskittyminen tekee aiheen käsittelystä helposti lähestyttävän myös teille, keitä aiheen äärellä oleminen voi vielä ujostuttaa!

 

OSALLISTUMINEN JA HINTA:

 

Ilmoittautuminen ja tiedustelut sähköpostitse mippi@philiavalmennus.com. Varaat paikan kurssilta maksamalla osallistumismaksun 55€, ohjeet maksua varten saat ilmoittautumisen ohessa sähköpostitse. Voit osallistua myös yksittäiseen webinaariin mikäli paikkoja on jäljellä - osallistumisessa preferoidaan niitä, jotka hankkivat koko paketin (3x webinaari + mailitse saapuvat harjoitukset webinaarin jälkeen). Yksittäisen webinaarin hinta on 25€. Ilmoittautuminen loppuu keskiviikkoon 13.5 klo 24 mennessä! Webinaarin tallenne on katsottavissa 48h liven jälkeen joten ei hätiä mitiä, jos tulee yhtäkkinen este. Ilmoittautuminen on sitova ellei täällä päässä tapahdu yhtäkkistä sairastumista tai vakavia teknisiä ongelmia - tällöin maksu palautetaan välittömästi. Kysythän lisää!  

TAPAHTUMA

Philia-ilta : miniworkshopeja ja luentoja mielestä ja hyvinvoinnista 

AIKA

5.6. 

klo 17.30-20

HINTA 

10€

Varaat paikkasi ostamalla lipun 

Philia Shopin kautta!

PAIKKA

Philian Helsingin toimipiste Kaivarissa, 

Kalliolinnantie 7

ENSIMMÄINEN PHILIA-ILTA ON TÄÄLLÄ!!

Tervetuloa osallistumaan iltaan, jonka tarkoituksena on tarjota Sinulle aidosti toimivia ja mielenkiintoisia näkökulmia siihen, kuinka voit hoivata omaa mieltäsi ja ymmärtää sen toimintaa paremmin. 

Ilta on samalla hieno mahdollisuus päästä tutustumaan samanhenkisiin ihmisiin ja toki myös meihin Philian toimijoihin. Erityisesti haluamme, että sinä lähdet tilaisuudesta varustettuna uusilla, tärkeillä havainnoilla ja konkreettisilla keinoilla! Ilta on rento ja toivomme, että syntyy myös hyvää keskustelua ja pohdintaa käsiteltyjen teemojen ympärille. 

ILLAN OHJELMA:

Ovet auki 17.15 alkaen, ensimmäinen osio alkaa viimeistään 17.40.

Tilaisuus loppuu klo 20.

* Mippi Vuorikoski: MINI WORKSHOP - Paluu itsen äärelle. Asiaa temperamentista, persoonallisuudesta ja siitä, miten voimme aina uudestaan ja uudestaan palata autenttisen itsen äärelle

* Ansku Kasanen: LUENTO - Näin teet onnistuneen elämäntapamuutoksen!

* Sanna Turola: LUENTO - Mielen taidoilla hyvinvoinnin ytimeen

Luentojen ja workshopin kesto n. 20-30 minuuttia, aikaa jää myös olemiseen ja kahvitteluun :)

KURSSI

Mindfulness ja itsemyötätuntokurssi äitiyslomalaisille vauvoineen

AIKA

Tiistaisin 14.5., 21.5., 28.5., 4.6. ja 11.6. kello 13:30-15:45 (kahvia ja teetä 13:30 tarjolla)

HINTA 

130€

PAIKKA

Philian Helsingin toimipiste Kaivarissa, 

Kalliolinnantie 7

Kaipaatko tukea vauva-arkeen ja mahdollisuutta vahvistaa omia mielen taitojasi elämäsi mullistaneessa tilanteessa?

Kenelle?

Naiselle, joka haluaa vahvistaa henkistä hyvinvointiaan ja saada tukea oman hyvinvoinnin ylläpitämiseen vauvavuoden aikana

Missä vaiheessa?

Synnytyksen jälkeen äitiysloman aikana vauvan ollessa noin 1-9kk ikäinen. Voit tulla mukaan jo pian synnytyksen jälkeen tai vasta vähän myöhemmin.  Kaikki toiminta tapahtuu vauvojen ehdoilla ja ohjaaja on apuna vauvojen kanssa. Vauva voi jo vähän liikkua, mutta äidin keskittymisen maksimoimiseksi on suositeltavaa tulla kurssille jo ennen tämän hienon taidon kunnollista oppimista (seisominen ja kävely). 

Kurssin sisältö

 • Harjoittelemme kurssilla mindfulnessin keinoin oman mielen vahvistamista

 • Paneudumme myös itsemyötätunnon etuihin synnytyksen jälkeen ja vauvavuonna

 • Käymme läpi vauva-arkeen ja vanhemmuuteen liittyviä tunteita ja harjoittelemme tunteiden säätelyä

 • Tarkastelemme vauvavuoteen liittyviä arvojamme ja huomioimme palautumisen merkityksen

 • Paneudumme psykologisen joutavuuden näkökulmaan osana vauvavuotta

 

Osallistumisen hyödyt:

 • Osallistuja saa valmiudet ymmärtää mielen toimintaa osana vauva-arkea

 • Osallistuja saa keinoja harjoittaa omaa mielen hyvinvointiaan

 • Osallistuja saa vertaistukea ja kannustusta vauva-arkeen liittyen

Mitä mukaan?

Voit ottaa joogamaton, meditaatiotyynyn, tyynyn, viltin, villasukat ja vauvalle alustan lattialle. Mikään ai ole välttämätöntä, mutta kannattaa varata jotain, jonka avulla saat olosi mukavaksi. Meillä on joitakin lainata paikan päällä, mutta niitä ei riitä kaikille. 

 

Entä jos en pääse joka kerta?

Voit silti tulla mukaan. Parhaimman hyödyn saat kuitenkin osallistumalla jokaiselle kerralla. 

Huom: Kurssi on tarkoitettu valmennukselliseksi voimarojen vahvistamiseen eikä sovi akuutin kriisin käsittelyyn

Maksu: yhdessä tai kahdessa erässä sopimuksen mukaan. Ilmoittautuminen varmistetaan maksamalla osallistumismaksu. Maksu on sitova eikä sitä palauteta kuin poikkeustilanteessa.

Ohjaaja: Sanna, psykologi ja psyykkinen valmentaja ja terapeutti, uusperheen äiti (4 lasta)

Ilmoittautuminen: sanna@philiavalmennus.com (kerrothan ilmoittautuessa vauvasi iän)

Muuta tärkeää: Paikan päällä on vauvan hoitopöytä ja mahdollisuus vauvan imettämiseen sekä pieni keittiö, jota voi hyödyntää ruokkimiseen. Rattaat ja vaunut tulee jättää ulkopuolelle pihalle. Halutessasi varaudu lukolla ja sadesuojalla. Vaunukopan voi tuoda sisälle ja vauva voi nukkua tai pötkötellä siinä. 

 

KURSSI

Rentoutta raskauteen ja synnytykseen! I ja II

Mielen taidot odotuksen aikana ja synnytyksessä

HINTA

130€ (sis. alv)

AJANKOHTA

 

Kurssi I

21.5 

28.5

4.6

11.6

Kellonajat:

17-19.30

Kurssi II

21.5

28.5 

4.6

 

Kellonajat:

9.15-13.00

OSOITE

Kalliolinnantie 7

Oletko raskaana, valmistautumassa synnytykseen? Vauvan odotus, äitiys ja synnytys mullistavat naisen elämän ja usein silloin kaipaa tukea ja kannustusta ja panostusta hyvinvointiin. Me Philiassa haluamme tarjota odottajille ja synnytykseen valmistautumiseen palveluja, joiden avulla äiti voi saada luottamusta ja henkistä pääomaa. Raskausaikaa ja synnytystä ei ehkä voi kontrolloida tai  suunnitella, mutta niihin voi valmistautua. 

KENELLE?

Naiselle, joka haluaa raskauden aikana panostaa henkiseen hyvinvointiin, saada näkökulmia mielen taitoihin ja valmistautua synnytykseen mielen taitojen näkökulmasta

TAVOITE?

Vahvistaa mielen taitoja, kun naisesta tulee äiti

MISSÄ VAIHEESSA?

Kurssi I: Sopii parhaiten raskauden puolivälistä eteenpäin aina synnytykseen asti

Kurssi II: Raskauden loppuvaiheeseen, kun on jo äitiyslomalla tai pois töistä

Kurssin sisältö

 • Harjoittelemme kurssilla mindfulnessin keinoin oman mielen vahvistamista

 • Paneudumme myös itsemyötätunnon etuihin raskauden ja synnytyksen aikana

 • Tutkimme negatiivisen ja positiivisen kierteen vaikutusta synnytykseen

 • Käymme läpi raskauteen ja synnytykseen liittyviä tunteita ja harjoittelemme tunteiden säätelyä

 • Tarkastelemme raskauteen ja synnytykseen liittyviä arvojamme

 • Paneudumme psykologisen joutavuuden näkökulmaan osana raskautta ja synnytystä

Osallistumisen hyödyt:

 • Osallistuja saa valmiudet ymmärtää mielen toimintaa osana raskautta ja synnytystä

 • Osallistuja saa keinoja harjoittaa omaa mielen hyvinvointiaan

 • Osallistuja saa vertaistukea ja kannustusta valmistautuessaan synnytykseen ja vanhemmuuteen

Muuta huomioitavaa:

 • Huom! Kurssi on tarkoitettu valmennukselliseksi voimarojen vahvistamiseen eikä sovi akuutin kriisin käsittelyyn

 • Mitä mukaan: Voit ottaa joogamaton, meditaatiotyynyn, tyynyn, viltin, villasukat. Mikään ai ole välttämätöntä, mutta kannattaa varata jotain, jonka avulla saat olosi mukavaksi. Meillä on joitakin lainata paikan päällä, mutta niitä ei riitä kaikille. 

 • Entä jos en pääse joka kerta: Voit silti tulla mukaan. Parhaimman hyödyn saat kuitenkin osallistumalla jokaiselle kerralla. 

 • Maksu: yhdessä tai kahdessa erässä sopimuksen mukaan. Ilmoittautuminen varmistetaan maksamalla osallistumismaksu. Maksu on sitova eikä sitä palauteta muuten kuin, jos asiakas synnyttää ennen kurssin alkua. 

 • Ohjaaja: Sanna, psykologi ja psyykkinen valmentaja ja terapeutti, uusperheen äiti ja kolmesti synnyttänyt

 • Ilmoittautuminen: sanna@philiavalmennus.com (ilmoitathan raskausviikkosi ilmoittautuessa)

 

Temperamenti perheessä -workshop

Sunnuntaina

26.8.2018

klo 11.30-14.30

Mommy&Me

Kulosaaren Puistotie 42, 

00570 Helsinki

TEMPERAMENTTI - YKSILÖLLINEN, BIOLOGINEN MINUUDEN JA PERSOONALLISUUSTYYLIN PERUSTA 

Workshopissa pääset tutustumaan mielenkiintoisella ja innostavalla tavalla temperamenttiteoriaan parisuhteen ja perhe-elämän näkökulmasta. Ymmärrät paremmin myös omaa temperamenttiasi ja tarpeita, jotka tästä luontaisesta tyylistäsi kumpuavat. Kun ymmärtää erilaisia temperamenttityylejä, ymmärtää paremmin niitä reaktioita, jotka helposti luovat jännitteitä ja konflikteja arkisissa vuorovaikutustilanteissa.

Pienryhmälle järjestettävä workshop koostuu luento-osuuksista sekä yksin ja yhdessä tehtävistä pohdintatehtävistä.

 

OSTAMALLA LIPUN VARAAT PAIKKASI TAPAHTUMAAN!

49€ Early bird -lipun voit ostaa 7.8. asti, sen jälkeen hinta on 59€. Hinta sisältää kahvitarjoilun.

Lipunmyynti: TÄSTÄ

Halutessasi tietää lisää workshopista laita sähköpostia osoitteeseen mippi@philiavalmennus.com tai soita 0505707316

FB tapahtumakuvaukseen pääset TÄSTÄ!

Tervetuloa mukaan!

Rakkautta & Ruutuaikaa infotilaisuus ja miniworkshop

Lauantaina

8.9.2018

klo 12-14

Mommy&Me Kulosaaren Puistotie 42, 

00570 Helsinki

Onko lapsesi jatkuvasti nenä kiinni puhelimessa? Onko kotona jatkuvaa kinaa ruutuajasta? Muita huolia mahdolliseen älylaiteaddiktioon liittyen?

Terapiatyössä ja vapaa-ajan ihmissuhteissa kuulen jatkuvasti vanhempien ja aikuisten huolesta tähän aiheeseen liittyen. Siksi Philiassa järjestämme mahdollisuuden päästä oppimaan ja kuulemaan lisää niistä hyväksi havaituista keinoista, joilla lasta - ja koko perhettä - voi auttaa ja tukea.

 

Tilaisuus soveltuu kaikille aiheesta kiinnostuneille aina vanhemmista ja lapsen läheisistä lasten kanssa työskenteleville henkilöille. 

 

Tilaisuuden hinta on 29€ ja paikka varataan ostamalla lippu tapahtumaan TÄÄLTÄ

Tarjoilut kuuluvat lipun hintaan. 

Mikäli sinulla on kysyttävää tapahtumaan tai sen sisältöön liittyen, laita sähköpostia mippi@philiavalmennus.com osoitteeseen tai soita 0505707316

Tervetuloa mukaan!

© 2019 Philia. Proudly created with Wix.com