Olen Anna-Maria Kasanen. Muutosvalmentaja ja ravintoasiantuntija, kokenut hoitoalan ammattilainen, FAF Personal Trainer®, kuntosaliohjaaja, sosiaalisen median sisällöntuottaja sekä intohimoinen joogan harrastaja. Yksilövalmennustyön lisäksi valmennan mielelläni myös esimerkiksi työyhteisöjä ja puhun yleisötapahtumissa.  

 

Tein ensin uraani 14 vuoden ajan sairaalamaailmassa, mm. sydäntautien sekä kuntouttavan työn parissa, jossa kartutin kokemusta elämäntapaohjauksesta sekä fysiologista ja tuki- ja liikuntaelinten terveystietouttani. Sydäntautien vuodeosastolla hoitajana työskennellessäni opin miten käy, kun elämäntavat ja stressi nakertavat hyvinvointia ja sitten terveyttä. Halusin vaikuttaa enemmän ja auttaa ihmisiä ennaltaehkäisevästi. Siksi kouluttauduin personal traineriksi.

 

Kokemusta löytyy paitsi muutoksen tekijänä, myös sen kohteena. Olen käynyt elämäntapamuutosta läpi itsekin. Siksi ymmärrän erityisen hyvin heitä, jotka kamppailevat itsekriittisyyden, jojoilun, tunnesyömisen, ahmimisongelmien, unihäiriöiden, työuupumuksen ja masennuksen parissa. Ymmärrän myös ihmisiä, joita ei kiinnosta liikunta tai jotka suorittavat sitä. Näistä ongelmista minäkin olen kärsinyt. Loppuunpalamisen myötä löysin lempeämmän tavan kohdata itseni. Nykyisin olen itseni ystävä, en enää vihollinen.

 

Kaikki toimintani perustuu tasapainon löytämiseen, terveyden edistämiseen ja parempaan mielen hyvinvointiin.  Olen loputtoman kiinnostanut kokonaisvaltaisesta terveydestä, mutta mielen hyvinvointi sekä ravitsemus ovat intohimojani. Nämä kaksi sopivat erinomaisesti yhteen, sillä mielen hyvinvointi lähtee rakentumaan siitä mitä ja miten syömme. Opiskelen jatkuvasti lisää, tavoitteenani valmistua tulevaisuudessa FLT-ravintovalmentajaksi.

 

Läheiseni ja asiakkaani ovat kuvailleet minua myötätuntoiseksi, energiseksi, tarkaksi, suoraksi sekä ratkaisukeskeiseksi. Asiakkailta olen saanut hyvää palautetta siitä, että kuuntelen ja perehdyn tilanteeseen aidosti. Itse sanon vahvuudekseni vaikuttamisenhalun. Tämä näkyy myös siinä, että jaan mielelläni omia kokemuksiani ja oppejani niin omassa henkilökohtaisessa Anna-Maria K -blogissani kuin myös Instagram-kanavallani @annamariak_wellnesscoach.

Minuun saat helpoiten yhteyden sähköpostitse osoitteeseen ansku@philiavalmennus.com

Tilaa uusille asiakkaille: KYLLÄ

© 2019 Philia. Proudly created with Wix.com