Tarjoan perheille yksilöllistä tukea ja tietoa sekä empaattista läsnäoloani niin synnytykseen valmistautumiseen kuin synnytykseen. Imetyksen pulmissa autan ja ohjaan missä tahansa vaiheessa tai haasteessa aina ensimetreiltä lähtien.

Palveluihini kuuluu synnytysvalmennus, imetysohjaus, raskaus- ja synnytysdoulaus, doulan vastaanotto, synnytyksen käynnistyshoidot (akupainanta, guashaus).

Olen luonteeltani empaattinen ja tuen asiakkaitani koko sydämelläni kuunnellen ja kannustaen polulla kohti synnytystä, sen aikana ja synnytyksen jälkeen. Koen tärkeäksi voida tehdä työtä odottajien, synnyttäjien ja vauvaperheiden kanssa, sillä matka syntymästä imetyksen ensimetreille ja siitä eteenpäin vaikuttaa kauaskantoisesti niin äidin ja vauvan vuorovaikutussuhteeseen kuin koko perheeseen.

Kansainvälisen työkokemukseni ja vaihto-opiskelun ansiosta työskentelen sujuvasti myös englanniksi ja italiaksi, lisäksi puhun hieman myös ruotsia ja saksaa sekä auttavasti espanjaa. Aiemman urani olen tehnyt haastavissa viestinnän tehtävissä niin median kuin viestintätoimistomaailman pyörteissä projektipäällikkönä ja toimittajana. Kutsumukseni kuitenkin veti minut lähelle perheitä ja synnyttäviä naisia, ja työni inspiroi minua valtavasti.

 

Kahden ihanan tytön äitinä ymmärrän vanhemmuuden tuomat ilot ja toisaalta myös haasteet. Näenkin polun raskaudesta vauvan syntymään ja perheen syntymiseen yhtenä elämän suurimmista ja tärkeimmistä asioista. Tahdon omalta osaltani auttaa tällä polulla äitejä ja perheitä löytämään omanlaisensa tavan synnyttää ja olla vanhempia. Toimin pääkaupunkiseudun ja Uudenmaan alueella ja tulen mielelläni kotikäynnille.
 

Ota yhteyttä sähköpostitse maria@philiavalmennus.com

ja puhelimitse +358451187842

Lue lisää palveluistani sivuiltani https://www.douladou.net ja ota yhteyttä!

Tilaa uusille asiakkaille: kevät 2019 TÄYNNÄ 

© 2019 Philia. Proudly created with Wix.com