Muutoksen ja rikkaan arjen valmentaja Marika Roth kysyy usein asiakkailtaan

"Millaista on rikas arki juuri sinulle?". Useat valmennusasiakkaat ovat yrittäjiä, johtajia ja alanvaihtajia, jotka kokevat, että elämästä joko puuttuu jotain tai se ei ole sellaista, mikä tuntuisi rikkaalta. 

 

Marika on keskittynyt työssään valmentamaan yrittäjähenkisiä naisia, ketkä haluavat tuntea onnea ja onnistumisia omassa arjessaan. Teemat, joita valmennuksissa käsitellään on uusi ura, raha, unelmat, visio, omien arvojen ja arjen kohtaaminen ja johtajuuden nousu. 

 

"Kun kaikki on mahdollista, mitä teet?". Tämän Ikigai-kysymyksen kautta asiakkaat ovat päässeet kiinni siihen, että osa haluaa enemmän vapaa-aikaa perheen kanssa, osa haluaa perustaa oman yrityksen, osa haluaa lähteä opiskelemaan, osa haluaa erota ja aloittaa uuden siivun elämässään. Oivalluksien jälkeen Marika tekee asiakkaan kanssa käytännönläheisen suunnitelman, mikä mahdollistaa muutoksen. 

 

Marikan tausta on rahoitus-ja talousmaailmasta ja hän on koulutukseltaan taloushallinnon tradenomi, enneagrammi valmentaja, NLP master.  Marika on kirjoittanut naisyrittäjien työkirjan, Menestyjän Bisnespakin (2018, Tammi). 

 

Philiassa Marikan tehtävä on toimia perustajien tukena ja mentorina sekä asiantuntevana apuna Philian liiketoiminnan kehittämisessä.

© 2019 Philia. Proudly created with Wix.com