Minua on lapsesta asti kiinnostanut kaksi asiaa: omalla keholla temppuilu ja ihmisyyden kulmat ja koukerot. Päätin jo nuorena tyttönä luopua tuosta ensimmäisestä, eli tarkemmin sanottuna tanssijan ammattihaaveesta, ja päädyin seuraamaan toista mielenkiinnon polkuani. 

 

Lähdin opiskelemaan Jyväskylään psykologiaa. Yliopistossa huomasin, että en varsinaisesti halua olla ammatiltani ihan perinteinen psykologi, mutta haluan kyllä olla työssäni tekemisissä ihmiselämää ja inhimillisyyttä koskettavien teemojen kanssa. Minua kiinnosti kovasti elämäntarinat ja se, kuinka yksilöiden erilaiset henkilöhahmot, roolit, ajatus- ja käyttäytymismallit sekä maailmankuvat rakentuvat. Minua kiinnosti myös se, kuinka näitä malleja on mahdollista muuttaa. Samat asiat kiinnostavat minua edelleen.

 

Vuonna 2011 perustin oman toiminimen ja siitä lähtien minulle on ollut tärkeä edustaa reilusti minunnäköistäni psykologiutta. Olen ammattilaisena vähemmän akateeminen ja tieteellinen ja enemmän maalaisjärkinen, läsnäoleva, empaattinen, intuitiivinen ja innovoiva. Koen kognitiiviset- ja voimavarakeskeiset mallit lähimmäksi omaa tapaani tehdä työtä. Näen maailmassa yhden totuuden sijasta monia eri näkökulmia ja uskon, että suurta osaa niistä voi tilannetekijät huomioiden käyttää hyödyksi ja avuksi. Akateemisen koulutuksen vastapainoksi olen opiskellut mm. NLP-tekniikoita (Neuro Linguistic Programming), kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin valmennusta ja jopa energiahoitamisen perusteita. 

 

Philialla tarjoan nuorille ja aikuisille psykologista ja valmennuksellista mentorointia ja ohjausta hyvinvoinnin eri sektoreilla. Tyypillisiä teemoja ovat elämän eri muutostilanteet, jaksaminen ja stressinhallinta, itsetuntemus ja ihmisenä kasvaminen, kehollisuus ja somatiikka, ihmissuhteet ja sosiaaliset taidot, oman tulevaisuuden ja tavoitteiden selkeyttäminen sekä elämäntapamuutosten läpivienti ja syömisen psykologia. 

 

Luennoin ja pidän työpajoja mielelläni yhteisöille itsetuntemukseen, työssäjaksamiseen ja vuorovaikutukseen liittyvistä teemoista ja tarjoan urheilijoille psyykkisen valmennuksen palveluita.

 

Toivotan sinut lämpimästi tervetulleeksi vastaanotolleni Tampereelle tai Helsinkiin. Otathan yhteyttä, mikäli työ- tai harrasteyhteisösi tarvitsee uutta näkökulmaa hyvinvointiin!

 

Tavoitat minut parhaiten sähköpostitse osoitteesta minna@philiavalmennus.com ja 

puhelimitse 044 535 15 53

 

Tutustu lisää: minnaimmonen.com

 

Ps. Vielä yksi juttu! Valmistuin jouluna 2018 ja 35-vuotiaana toiseen ammattiini. Arvaatko jo...? Kyllä, minusta tuli kuin tulikin myös tanssija :)

Tilaa uusille asiakkaille: KYLLÄ 

© 2019 Philia. Proudly created with Wix.com