Perustin Philian jo alkuvuonna 2011, mutta vasta useampi vuosi myöhemmin minulle kirkastui, miksi Philia oikeasti on olemassa. Sen tarkoitus on nostaa ja voimaannuttaa naisia. Tiesin, että tulemme muuttamaan naisten suhtautumista omaan mieleensä ja sen mahdollisuuksiin. Samalla muutamme sitä tapaa, jolla mielenterveyteen suhtaudutaan ja miten mielen oireita voidaan auttaa ja helpottaa. Oma kivikkoinen matkani aikuiseksi opetti sen, että hyvä apu on sellaista, jonka vaikutukset voi tuntea lähes heti. Mielen paranemisen ei tarvitse olla kallista, vaikeaa ja hidasta. Ei silloin, kun käytetään aidosti toimivia keinoja. Näistä keinoista ja huippuasiantuntijoista niiden takana, niistä koostuu Philia.

 

Olen FM ihmissuhteisiin perehtynyt vuorovaikutusasiantuntija, ratkaisukeskeinen yksilöterapeutti (UWE, Pg.Dip on Solution Focused Approach) sekä Philian luova johtaja. Akateemisen koulutukseni lisäksi olen hakenut lisäosaamista vuosien aikana mm. kompleksista traumatyöskentelystä, NLP:stä, hypnoosista ja Mindfulness Based Stress Reduction -metodista.

 

Yksilöasiakkaitteni kanssa työskentelen integratiivisesti hyödyntäen niitä keinoja ja välineitä, joista on eniten apua. Kaikista tärkeimpänä pidän sitä, että asiakkaani kokee aidosti tulevansa kuulluksi ja kohdatuksi. En noudata valmiita kaavoja, vaan keskityn kohtaamiseen.

Uskon, että tapaaminen on onnistunut silloin, kun asiakkaani lähtevät pois hymyillen ja helpottuneina. Niin terapian tulee vaikuttaa, positiivisesti!

 

Pariskuntien kanssa työskentelyssä painotan erityisesti vuorovaikutustaitojen vahvistamista, emotionaalista turvaa ja intiimiyden vahvistamista. Ajattelen, että pariskunnan itsensä on tärkeä opetella määrittämään se, että mitä heidän hyvään suhteeseensa kuuluu. Tehtäväni on auttaa teitä löytämään se, miten juuri te toimitte parhaiten yhteen. Joskus voi myös olla tarpeen löytää toimintatavat parhaan mahdollisen eron aikaansaamiseksi. Tällöin puhutaan ns. tietoinen ero -valmennuksesta. Autan löytämään tarvitsemianne vastauksia kysymyksiinne mm. ratkaisukeskeisten harjoitteiden sekä kehittämäni tarveviestinnän mallin avulla. Vastaanotolleni ovat erityisen lämpimästi tervetulleita LGBTQ-pariskunnat sekä non-monogamisissa suhteissa elävät henkilöt. Olen perehtynyt erilaisten avoimien suhteiden toimintaan ja dynamiikkaan erityisesti vuorovaikutustaitojen ja tunteiden käsittelyn näkökulmasta.  

 

Käyn mielelläni puhumassa ja kouluttamassa erilaisissa tapahtumissa, oli kyse sitten yrityksissä vierailemisesta tai vaikka hyvinvointialan messuista. Arkeeni kuuluu myös yhteys ihmisiin Instagramin kautta. @mippivuorikoski kanavassani puhun paljon lempiaiheistani itsetuntemuksesta, seksuaalisuudesta, parisuhteesta ja henkisestä kasvusta.

 

Tyyppinä minua kuvaa parhaiten seuraavat kolme iitä: ilo, innovatiivisuus ja intohimo.

Olen myös introvertti, joka kaipaa paljon aikaa yksin. Siitä kumpuaa energiani ja luovuuteni, jota pääsen hyödyntämään maailman parhaassa työssäni.

 

Voit ottaa minuun yhteyttä sähköpostitse mippi@philiavalmennus.com tai

puhelimitse + 358 50 5707316

Tilaa uusille asiakkaille: KYLLÄ

© 2019 Philia. Proudly created with Wix.com