• philia

Ansku mukaan Philian toimintaan!

Päivitetty: 19. maalis 2019Olen Anna-Maria Kasanen. Personal trainer, muutosvalmentaja sekä sisällöntuottaja. Ja nyt myös osa Philian tarinaa.

Sydäntautien vuodeosastolla hoitajana työskennellessäni ymmärsin miten käy, kun elämäntavat ja stressi nakertavat ihmisen hyvinvointia ja sen jälkeen terveyttä. Yli kymmenen vuoden kokemus hoitotyöstä on yksi tärkeimmistä työkaluistani nykyisessä työssäni muutos- ja hyvinvointivalmentajana. Halusin vaikuttaa enemmän ja auttaa ihmisiä ennaltaehkäisevästi, jotta he eivät sairastuisi elämäntapasairauksiin. Siksi kouluttauduin personal traineriksi.

Toinen tärkeä työkalu on oma muutokseni. Ymmärrän asiakkaita jotka kamppailevat itsekriittisyyden, jojoilun, tunnesyömisen, ahmimisongelmien, unihäiriöiden ja masennuksen parissa. Joita ei kiinnosta liikunta, tai jotka liikkuvat pakonomaisesti. Näistä ongelmista olen kärsinyt itsekin. Loppuunpalamisen myötä löysin lempeämmän tavan kohdata itseni. Muutos alkoi siitä. Nykyisin olen itseni ystävä, en enää vihollinen.

Henkinen hyvinvointi on työskentelyssäni näkyvä tärkeä teema. Kaikki toimintani perustuu tasapainon löytämiseen ja terveyden edistämiseen. Uskon lempeyteen, en pakottamiseen ja hampaat irvessä suorittamiseen.

En halua ruoskia ja tsempata nopeaan muutokseen joka ei jää pysyväksi olotilaksi. Sen sijaan valmennan kohti parempia toimintatapoja, jotka edesauttavat pysyvän elämäntapamuutoksen toteutumisessa tai liikunnan ilon löytämisessä. Jos saisin tehdä työkseni ihan mitä vain, valitsisin tehdä tätä.

Lähden innolla mukaan Philian toimintaan, koska yhdessä me voimme vaikuttaa enemmän.

Ps. Tsekkaathan Anskun myös Instagramista @annamariak_wellnesscoach!


7 katselukertaa

© 2019 Philia. Proudly created with Wix.com