Olen Sanna Turola, Helsingissä asuva turkulainen, psykologi ja psyykkinen valmentaja. Ihmisen käyttäytyminen, mielentoiminta ja henkinen kasvu ovat olleet intohimoni jo pari vuosikymmentä. Uteliaisuuteni aiheeseen on valtava ja olen jatkokouluttautunut ratkaisu- ja voimavarakeskeiseksi terapeutiksi, mindfulnessohjaajaksi ja hyväksymis- ja omistautumisterapian sekä itsemyötätunnon menetelmiin. Olen myös työskennellyt alalla monissa tehtävissä neuvolasta työterveyteen.

Rakastan työssäni erityisesti kohtaamisia ja niiden myötä tulevia oivalluksia. Missioni on inspiroida suomalaisten ajattelu- ja toimintakulttuuria enemmän voimavaralähtöiseksi. Mielestäni olisi merkityksellistä auttaa ihmisiä kriisien ja vaikeiden kokemusten jälkeenkin pääsemään uhrin ja selviytyjän moodista kukoistamisen tilaan.

 

Tärkeänä hyvinvoinnissa pidän tasapainoa asioiden välillä, on kyse sitten pienten lasten kotiäidistä tai eläköityneestä uraohjuksesta. Haluan olla vaikuttamassa siihen, että ihmiset kokevat elävänsä aidosti merkityksellistä ja hyvää elämää. 

Tarjoan Philiassa palveluita mm.  paremman työelämän mahdollistamiseksi, (uus)parien- ja perheiden hyvinvoinnin tukemiseksi, raskauden, synnytyksen ja vanhemmuuden tarpeisiin, itsetuntemuksen ja sisäisen loisteen lisäämiseksi,urheilijoiden optimaalisen suorituskyvyn vahvistamiseksi,elämän kriisi- ja muutostilanteisiin, mindfulnes-  ja itsemyötätuntokursseja ja ratkaisukeskeistä koulutusta ja valmennusta. 

Toivottavasti kuullaan ja nähdään pian! 

Ota yhteyttä sähköpostitse: sanna@philiavalmennus.com

Tilaa uusille asiakkaille: KYLLÄ (Toukokuusta alkaen)

© 2019 Philia. Proudly created with Wix.com