Podcast äitiydestä - Mippi Vuorikoski ja Eevi Minkkinen

Eevin haastateltavana pääsin puhumaan siitä, kuinka ymmärtää ja hyväksyä omia riittämättömyyden tunteitaan äitinä. 

Videosarja onnellisuudesta

Mistä onnellisuus koostuu, miten saavuttaa pysyvä onnellisuus, joka ei ole riippuvainen tilanteestasi, vaan tuntuu sisäisenä rauhana ja seesteisyytenä läpi muuntuvien olosuhteiden? Videosarjassa pohdin omia tärkeimpiä oppejani joiden avulla olen päässyt pysyvään onnellisuuden tilaan. Tervetuloa tutustumaan niihin!

Kioski haastatteli Mippiä hypnoosin vaikutuksista

Ylen Kioski teki mielenkiintoisen jutun teemalla uskomushoidot. Hypnoosi haluttiin keskusteluun mukaan, vaikka kyseessä ei olekaan uskomushoito, vaan mm. Valviran virallinen hoitosuositus esimerkiksi uniongelmiin. Pääsin asiantuntijana testaamaan hypnoosin vaikutuksia toimittajan kanssa ja olipa hauska nähdä, miten taas yksi ihminen vakuuttui siitä, että tässä on hyvä, luonnollinen ja tehokas keino mm. rentoutumiseen. Hypnoosiosion löydät videon keskipaikkeilta.  

Eroon paniikkikohtauksista

Paniikkikohtaukset ja niiden pelko rajoittaa todella monen ihmisen elämää ja ennen kaikkea elämästä nauttimista ja iloa. Tarkastelen videoissa erilaisia keinoja hallita, ymmärtää ja hoitaa paniikkikohtauksia - jo ennen kuin ne pääsevät iskemään päälle. Kerron myös omasta selviytymistarinastani toivoen sen rohkaisevan muitakin kohti parempaa huomista. 

Please reload

© 2019 Philia. Proudly created with Wix.com